Få hjälp med bygg och städ

GPK Nord Allservice AB. Det här företaget har det varit oerhört många av er som har haft frågor och funderingar om sedan jag nämnde det i förra veckan då jag la ut ett inlägg med för och efter bilder på det som jag hade fått hjälp med när det kommer till saker inom bygg här hemma i Huddinge. Som många av er vet så skrivs det ju för det mesta om pool och trädgård här på den här bloggen, och jag har inga planer på att sluta med det, men med tanke på att det var så pass många av er som ville veta vem det var jag hade anlitat och ville ha tips när det kommer till att välja firma för sitt projekt osv. så tänkte jag bara att det var dags att tillägna ett litet inlägg till just GPK Nord Allservice AB. Så fick det bli så helt enkelt och nu sitter jag här.

Jag har redan försökt att svara på så många av er som möjligt nere i kommentarerna och jag hoppas verkligen att ni känner att ni har fått de svaren och den informationen som ni var ute efter då ni hörde av er. Jag tänker inte nämna så mycket i det här inlägget utöver det faktum att jag rekommenderar företaget, utan kommer istället referera till både länkar och till mina svar i kommentarerna på det här andra inlägget som jag nämnt ett par gånger nu. 

Du gillar kanske också...