Sveabad http://www.sveabad.se En blogg om pool & trädgård Thu, 31 May 2018 06:12:21 +0000 sv-SE hourly 1 https://wordpress.org/?v=4.9.8 Café Kröngården http://www.sveabad.se/cafe-krongarden/ Thu, 31 May 2018 06:12:21 +0000 http://www.sveabad.se/?p=26 Hej åter igen, och välkomna tillbaka hit till min blogg där jag de allra flesta dagarna i veckan skriver om pool och trädgård. Jag hoppas att alla har haft en helt fantastisk vecka hittills...

Inlägget Café Kröngården dök först upp på Sveabad.

]]>
Hej åter igen, och välkomna tillbaka hit till min blogg där jag de allra flesta dagarna i veckan skriver om pool och trädgård. Jag hoppas att alla har haft en helt fantastisk vecka hittills och att den kommande helgen kommer att bli minst lika bra den! Idag så tänkte jag skriva lite om ett cafe för oss i Vimmerby och Hultsfred som även erbjuder ljudutrustning i Vimmerby. Det här caféet som heter Café Kröngården är oerhört fint beläget och de serverar hur goa kakor, bullar och räkmackor som helst!

Anledningen till varför jag ville skriva ett par ord om just det här caféet idag är för att jag vet att det har varit ett par stycken av er, eller ja, en hel del faktiskt, som har hört av er i kommentarerna och har velat veta lite mer om det efter att jag har nämnt det ett par gånger. Det är ju dock någonting som inte riktigt kanske följer själva temat och det som jag oftast har fokus på här på den här bloggen, men jag tänkte att eftersom att det var så pass många av er som kommenterade så kunde jag tillägna ett litet inlägg om det så att ni kanske kunde känna att ni fick veta lite mer av det som ni ville veta. Jag har dock försökt att svara på så mycket som möjligt så jag slänger nog in en länk till det inlägget där jag svarade på er samt en länk då till själva caféet så att ni alla kan kolla lite själva vad som erbjuds och hur ni tar er dit!

Inlägget Café Kröngården dök först upp på Sveabad.

]]>
Flyttfirma i Jönköping http://www.sveabad.se/flyttfirma-i-jonkoping/ Wed, 30 May 2018 11:56:43 +0000 http://www.sveabad.se/?p=24 Ja nu har vi äntligen flyttat lokaler och allt på den fronten är verkligen färdigställt, klart och redo för att påbörja det nästa kapitlet mitt i stan istället för utanför centrum. Jag och min...

Inlägget Flyttfirma i Jönköping dök först upp på Sveabad.

]]>
Ja nu har vi äntligen flyttat lokaler och allt på den fronten är verkligen färdigställt, klart och redo för att påbörja det nästa kapitlet mitt i stan istället för utanför centrum. Jag och min polare tog beslutet att vi ville expandera företaget och därför röra oss vidare till att bli ett större och bättre företag. Vi valde därför att kontakta en flyttfirma från Jönköping som kunde hjälpa oss att transportera allt som vi skulle ha med oss till de nya lokalerna. Och om det var något som verkligen var oerhört uppfriskande var de just det faktumet att FlyttprinZen AB som vi anlitade var så fantastiskt professionella och engagerade i detta projektet. Jag och Simon behövde inte göra någonting och under tiden dem transporterade allting så åkte jag med Simon för att hjälpa han kolla på pool kakel till hans hus. Dem har nämligen en fantastiskt trädgård där det har varit hans dröm under en väldigt lång tid att få in en pool där bak.

Inlägget Flyttfirma i Jönköping dök först upp på Sveabad.

]]>
VVS i Huddinge http://www.sveabad.se/vvs-i-huddinge/ Wed, 30 May 2018 09:00:07 +0000 http://www.sveabad.se/?p=22 Ja planeringen har nu pågått i ungefär snart fyra månader. Ett byggprojekt som jag och min fru verkligen har lagt ner så ofattbart mycket tid på för att just lyckas få detta projektet att...

Inlägget VVS i Huddinge dök först upp på Sveabad.

]]>
Ja planeringen har nu pågått i ungefär snart fyra månader. Ett byggprojekt som jag och min fru verkligen har lagt ner så ofattbart mycket tid på för att just lyckas få detta projektet att bli så pass bra som möjligt. Vi har planerat att bygga pool, renovera vår trädgård, bygga nytt badrum och även renovera större delen av hela vårt hus då detta huset är väldigt gammalt. Vår planeringen är klar och vi har precis haft ett fantastiskt företag hos oss som erbjuder tjänster inom VVS i Hudinge, då hjälpte oss enormt mycet och vi känner oss därför redo nu att påbörja detta enormt spännande projektet som vi har drömt om att få genomfört så länge det bara går.

Nu tänkte jag att jag skulle komma med en liten uppdatering kring detta projektet vi genomfört. Allt har verkligen gått som planerat och vi ligger till och med bättre till i budgeten än vad vi hade kunnat drömma om. Känns fantastiskt roligt att detta projektet verkligen kunde bli något som blev så lyckats som det blev. Det är en hel del kvar som fortfarande måste genomföras men vi är ganska säkra på att det kommer att gå helt till planerna. 

Inlägget VVS i Huddinge dök först upp på Sveabad.

]]>
Golvslipning i Solna http://www.sveabad.se/golvslipning-i-solna/ Wed, 30 May 2018 08:16:24 +0000 http://www.sveabad.se/?p=20 Jag och min fru har nu under en väldigt lång period planerat att utföra lite renoveringar hemma hos oss. Vi har bland annat även framförallt funderat på att faktiskt bygga en pool i tid...

Inlägget Golvslipning i Solna dök först upp på Sveabad.

]]>
Jag och min fru har nu under en väldigt lång period planerat att utföra lite renoveringar hemma hos oss. Vi har bland annat även framförallt funderat på att faktiskt bygga en pool i tid inför sommaren, något som jag personligen själv har drömt om att ha i princip hela mitt liv. Vi påbörjade projekten redan förra veckan där vi hade ett företag hos oss som erbjuder golvslipning i Solna, dem heter Uni Byggservice och när jag ändå skriver denna texten kan jag lika gärna passa på att rekommendera dem tack vare deras helt enastående arbete dem genomförde för oss. Därefter nudå ska vi även anlita ett byggföretag som kan hjälpa oss att renovera vårt nya kök och badrum.

Det är därför nu otroligt roliga stunder framöver och jag älskar att hålla igång hjärnan med dessa typer av projekt, därför ska det blir så fantastiskt roligt och framförallt spännande att se hur bra det här faktiskt kommer att bli. 

Inlägget Golvslipning i Solna dök först upp på Sveabad.

]]>
En trädfällare i Mölnlycke http://www.sveabad.se/en-tradfallare-i-molnlycke/ Wed, 30 May 2018 07:25:03 +0000 http://www.sveabad.se/?p=18 Hej hopp och välkomna tillbaka hit till bloggen och ännu ett inlägg! Jag hoppas att alla har en fantastisk onsdag och att ni hinner njuta av det härliga vädret. Sitt nu alltså inte inne...

Inlägget En trädfällare i Mölnlycke dök först upp på Sveabad.

]]>
Hej hopp och välkomna tillbaka hit till bloggen och ännu ett inlägg! Jag hoppas att alla har en fantastisk onsdag och att ni hinner njuta av det härliga vädret. Sitt nu alltså inte inne och läs bloggar hela dagen… det här får väl vara undantaget då. Hur som helst så tänkte jag skriva lite om trädfällning idag! Som många av er vet så skriver jag ju för det mesta om pool och trädgård här på min blogg och tänkte idag att det kunde vara en hel del av er som skulle kunna dra nytta av en duktig trädfällare här i Mölnlycke. Det var ju nämligen så att jag nämnde detta lite i förbifarten i ett inlägg i förra veckan då jag precis själv hade fått hjälp av Trädfällarn Ytterstad AB som företaget heter.

Jag la ju också ut för och efter bilder som många av er reagerade oerhört positivt och engagerat över, vilket gjorde mig väldigt glad. Det är ju alltid kul när man får det bekräftat att man har gjort bra val här i livet liksom. Hur som helst så tänker jag inte skriva allt för många ord om företaget utan jag tycker faktiskt att både bilder och era kommentarer har gjort det mesta när det kommer till att jag ska rekommendera det här företaget. Jag tycker verkligen att de är hur duktiga som helst och att det är så värt för alla er som känner att ni behöver den här typen av hjälp att ni då hör av er till Trädfällarn Ytterstad AB. Jag länkar lite så får ni läsa lite själva, vilket jag tycker att man alltid ändå ska göra innan man väljer att anlita någon!

Inlägget En trädfällare i Mölnlycke dök först upp på Sveabad.

]]>
Få hjälp med bygg och städ http://www.sveabad.se/fa-hjalp-med-bygg-och-stad/ Wed, 30 May 2018 06:40:53 +0000 http://www.sveabad.se/?p=16 GPK Nord Allservice AB. Det här företaget har det varit oerhört många av er som har haft frågor och funderingar om sedan jag nämnde det i förra veckan då jag la ut ett inlägg...

Inlägget Få hjälp med bygg och städ dök först upp på Sveabad.

]]>
GPK Nord Allservice AB. Det här företaget har det varit oerhört många av er som har haft frågor och funderingar om sedan jag nämnde det i förra veckan då jag la ut ett inlägg med för och efter bilder på det som jag hade fått hjälp med när det kommer till saker inom bygg här hemma i Huddinge. Som många av er vet så skrivs det ju för det mesta om pool och trädgård här på den här bloggen, och jag har inga planer på att sluta med det, men med tanke på att det var så pass många av er som ville veta vem det var jag hade anlitat och ville ha tips när det kommer till att välja firma för sitt projekt osv. så tänkte jag bara att det var dags att tillägna ett litet inlägg till just GPK Nord Allservice AB. Så fick det bli så helt enkelt och nu sitter jag här.

Jag har redan försökt att svara på så många av er som möjligt nere i kommentarerna och jag hoppas verkligen att ni känner att ni har fått de svaren och den informationen som ni var ute efter då ni hörde av er. Jag tänker inte nämna så mycket i det här inlägget utöver det faktum att jag rekommenderar företaget, utan kommer istället referera till både länkar och till mina svar i kommentarerna på det här andra inlägget som jag nämnt ett par gånger nu. 

Inlägget Få hjälp med bygg och städ dök först upp på Sveabad.

]]>