Flyttfirma i Jönköping

Ja nu har vi äntligen flyttat lokaler och allt på den fronten är verkligen färdigställt, klart och redo för att påbörja det nästa kapitlet mitt i stan istället för utanför centrum. Jag och min polare tog beslutet att vi ville expandera företaget och därför röra oss vidare till att bli ett större och bättre företag. Vi valde därför att kontakta en flyttfirma från Jönköping som kunde hjälpa oss att transportera allt som vi skulle ha med oss till de nya lokalerna. Och om det var något som verkligen var oerhört uppfriskande var de just det faktumet att FlyttprinZen AB som vi anlitade var så fantastiskt professionella och engagerade i detta projektet. Jag och Simon behövde inte göra någonting och under tiden dem transporterade allting så åkte jag med Simon för att hjälpa han kolla på pool kakel till hans hus. Dem har nämligen en fantastiskt trädgård där det har varit hans dröm under en väldigt lång tid att få in en pool där bak.