Målat om poolhuset

Hej igen allesammans! Jag hoppas att ni alla mår fint och att ni dessutom har haft en riktigt bra helg. Det har nämligen jag verkligen haft, men det kan jag gå in på lite senare i ett annat inlägg kanske. För just i det här inlägget så hade jag funderat på om jag faktiskt skulle ta och skriva lite kort om det här med målning för er i Nacka samt saker som golvläggning, stensättning och snickeri i Solna, Huddinge, Sundbyberg eller på Lidingö med omnejd bland annat då detta verkligen är någonting som har varit oerhört efterfrågat här på min blogg sedan jag berättade för er lite kort att vi hade planer här hemma på att fixa om i vårt poolhus.

Många av er i just de ovannämnda områdena har ju uttryckt att ni skulle vilja få en sorts rekommendation eller om jag helt enkelt kunde berätta lite mer kring min process med att anlita proffs inför ett sådant här projekt. Givetvis så kan jag ju det, och jag tänkte lite så här att jag kan finnas tillgänglig nere i kommentarerna för alla de frågor och funderingar som ni kan tänkas ha när det kommer till just detta. Det som jag dock hade tänkt att göra i det här inlägget idag är att rekommendera ett företag vid Iy Entreprenad HB som alltså är precis det företaget som jag själv har valt att vända mig till för att få hjälp med den här typen av tjänster. De målade alltså om i poolhuset och utförde även golvläggning bland annat. Båda tjänsterna och deras resultat är vi oerhört nöjda med och därför så kan jag varmt rekommendera Iy Entreprenad HB. Jag vet att de även erbjuder tjänster inom stensättning och snickeri, så för alla ni som nu har hört av er angående dessa saker så hoppas jag att den här rekommendationen också kan vara till någon form av nytta.